Publicerad 2023-11-03

Här är några starka skäl till varför du bör prioritera en Visita-medlem:

  • Etiska standarder: Campingplatser som är medlemmar i Visita är engagerade i att följa höga etiska standarder. Alla medlemsföretag har skrivit under föreningens gemensamma etiska regler. Ledorden är ärlighet, omtanke och respekt för samhällets spelregler. Du kan lita på att du behandlas med respekt och omsorg under din vistelse. Läs mer om Visitas etiska regler.
  • Trygghet för dig som gäst: Om något olyckligt inträffar under din vistelse, som att till exempel en tand skulle bitas sönder på en restaurang, kan du vara säker på att Ansvarsnämnden finns till för att pröva tvister. Det ger dig som gäst extra trygghet och möjligheten att få ditt ärende behandlat på ett rättvist sätt. Läs mer om Visitas Ansvarsnämnd.
  • Trygghet för de anställda: En camping som är medlem i Visita bryr sig inte bara om sina gäster utan även om sina anställda. Alla Visitas campingföretag har tecknat kollektivavtal med schysta arbetsvillkor, inklusive tjänstepension och försäkringar, för att säkerställa att personalen har en trygg och stabil arbetsmiljö. Detta skapar en positiv atmosfär som i sin tur gynnar din upplevelse som gäst.

När du väljer en camping som är medlem i Visita, gör du ett medvetet val att stödja en plats som strävar efter det bästa för sina gäster och anställda, samtidigt som de tar hänsyn till etik, ansvar och hållbarhet.

Vi hoppas att dessa skäl hjälper dig att fatta det rätta beslutet när du väljer din kommande campingdestination.

Uppdatera din webbläsare för bästa upplevelse på den här webbplatsen